Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Posted by Picasa

7 σχόλια:

  1. Αγαπητέ εμείς δεν κοιτάμε τους υποψηφίους στα δόντια , τις πολιτικές που εκφράζουν και υπηρετούν καταδικάζουμε και αντιπαλεύουμε γι αυτό και τους καταψηφίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν λέω ότι είσαι αντικομμουνιστής αλλά ότι είσαι ασφαλίτης! Γι' αυτό και επιτίθεσαι προσωπικά , γι' αυτό και αναφέρεις τα γεγονότα όπως σε βολεύουν , γι' αυτό και ασχολείσαι με όποιον συνάδελφο είναι κοντά στο κόμμα προσπαθώντας να τον απομακρύνεις από αυτό, γι' αυτό και όλη η συμπεριφορά και οι εμμονές σου εναντίον μου και εναντίον των ανθρώπων που αγωνίζονται. Απλά πια είναι ξεκάθαρο το τι είσαι οπότε και έχεις αχρηστευθεί για τους εργοδότες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και απαντώντας σου δίνω αξία και δε το θέλω δυο λόγια μόνο. Οι Δικηγόροι της Κορίνθου ,που συμφωνούν με τις θέσεις και συσπειρώνονται στην ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ , η οποία όπως πολλές φορές τονίσαμε είναι η παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ και κατέβηκε στις εκλογές πανελλαδικά με το ίδιο όνομα και την ίδια διακήρυξη , διαδήλωσαν στην Αθήνα κάτω από το πανώ της Συσπείρωσης και με τα συνθήματα αυτής , όπως είχαν υποχρέωση για να έχουμε συνέπεια λόγων και πράξεων και καλώντας και τους λοιπούς συναδέλφους να κάνουν το ίδιο.
    Οι πέντε ψήφοι που πήρε το ψηφοδέλτιό μας στις εκλογές για μας είναι πολύτιμοι και σημαντικοί. Αφήστε εμάς να ανησυχούμε για τα αποτελέσματα δεν είναι δική σας δουλειά να ασχολείστε με την παράταξή μας. Μάλιστα θα το εκτιμούσαμε αν δεν ξανασχολιάζατε τις δημοσιεύσεις μας , άλλωστε τα σχόλια σας τίποτα δεν έχουν να προσφέρουν στου δικηγόρους της Κορίνθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή